Barion Pixel

Történetünk

agrár expo

Családi vállalkozásunk Hajdú-Bihar megyében – a Sárrét szívében – Bárándon található. Fő profilunk a chili paprika termesztése, annak feldolgozása és különböző chilis készítményként való értékesítése. 

A történetünk sok évre vezethető vissza, ugyanis édesapámmal évekig termesztettünk chili paprikát (pár tő mennyiségben) hobbi szinten saját és a családunk boldogítására. 

2016-ot írtunk, mikor végzős agrármérnökként, egyetemi mesterképzéses diplomámat írtam és döntenem kellett a munkám témájáról. Miért ne lehetne írni a chili paprika termesztéstechnológiájáról? Teltek a hónapok a munkával és elkezdtem gondolkozni, mit is fogok kezdeni azzal a rengeteg kísérleti paprikával?  

Majd jött a mindent megváltoztató ötlet, ne csak a családunkat boldogítsuk szószainkkal, hanem az egész országot! Így jött létre 2017-re a ChillER Manufaktúra! A család apraja-nagyja kiveszi a részét a mindennapos munkából.

Azóta is töretlen lelkesedéssel igyekszünk vállalkozásunkat folyamatosan fejleszteni, megújítani. Külön féle chili szószok, barbecue szószok, chilis krémek, szárítmányok között mindenki megtalálja nálunk a kedvére valót. Nagy lelkesedéssel, munkakedvvel, rengeteg energiával szeretnénk elérni, hogy minél finomabb és minél sokrétűbb termékeket tudjunk biztosítani fogyasztóinknak. Fontosak számunkra a vásárlói visszajelzések, hiszen nem magunkért, hanem a fogyasztókért dolgozunk.

A 2020-as év számunkra nem a vírussal való küzdelemről szólt, hanem inkább az örömteli boldog percekkel. Ugyanis szűk fél év alatt termékeink a tengeren túlról és kis hazánkból 6 díjat is kapott:

  • Az Amerikai Egyesült Államokban megrendezésre került világversenyen, az  International Flave Awards-on FÚZIÓ chilis repcemézünk aranyérmes első helyezést ért el és a DON PAPA DIP paradicsom szószunk pedig bronzérmes harmadik helyezést. 
  • Ezt követte a szintén Amerikában rendezett International Spicy Awards versenye, ahol szintén a FÚZIÓ chili repcemézünk ezüstérmet, a GENTLEMAN prémium BBQ szószunk ezüstérmet és a KAMÉLEON chili szószunk pedig bronzérmes helyezést ért el! 
  • Az év itt nem fejeződött be, hiszen az ősz folyamán a FÚZIÓ hazánkban is az ÉV KIVÁLÓ TERMÉKE 2020 díjat zsebelte be! 
Termékeink és folyamatosan frissülő híreink megtalálhatóak Facebook és Instagram oldalunkon! Szeretnénk, ha minél több chili kedvelő emberhez eljutnának termékeink, hiszen ahogy szlogenünkben is áll: Légy részese az élménynek!

Alapító

Erdei Roland vagyok a ChillER Manufaktúra alapítója és tulajdonosa. Képzettségem illetően kettő agrármérnöki diplomával és egy szakmával rendelkezek. Felsőfokú tanulmányaim mellett több területen is  kipróbáltam magam, de már fiatalon is tudtam, hogy valahogyan a mezőgazdaság és köztem erős a kötődés. 

Mindig szerettem a növényeket ápolni és gondozni. Így szinte elképzelhetetlennek tartom a vállalkozásomra úgy gondolni, mint munkára. Sokkal inkább a hobbim amiből megélek. 

Társasági embernek vallom magam. Ezért szeretek társalogni az emberekkel, így mindig izgatottan várok minden kiállítást és expot, ahol új kapcsolatokra tehetek szert. 

Tétlenül nálam nem telik egy egyetlen perc sem, lehet most is miközben ezt olvasod én egy új terméken agyalok!

Baráti üdvözlettel:
Erdei Roland

Erdei Roland

Galéria

Sajtó Megjelenések

Agrotrend

agrotrend.hu

2021.01.21.

szie.hu

2021.01.12

Blikk

blikk.hu

2020.10.30

HAON fekete fehér

haon.hu

2020.10.06.

HAON fekete fehér

haon.hu

2019.05.19.

Agrofórum fekete fehé

agroforum.hu

2018.11.27.

Legyen részese az élménynek!

Tekintse meg termékkínálatunkat a webshopunkban.

Shopping Cart
Scroll to Top